Η Σκόπελος διαθέτει δυο λιμάνια το πρώτο στην Γλώσσα –Λουτράκι και το δεύτερο στην Σκόπελο .Η Σκόπελος με την φυσική ομορφιά ενός παράδεισου γεμάτη πράσινο και απέραντο γαλάζιο θα σας δώσει την απόλαυση για όμορφες διακοπές .

Η καθημερινή σας διαδρομή στην επαρχιακή οδό Γλώσσας –Σκόπελος θα σας μαγέψει αφού υπάρχουν πολλές παραλίες και χωριά που θα σας τραβήξουν την προσοχή για εξερεύνηση. Η Σκόπελος δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε αφού διαθέτει ότι αναζητάτε για όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές .η πείρα και η αγάπη του κόσμου μας έχουν δώσει την εγγύηση όλα αυτά τα χρόνια για έναν από τους καταλληλότερους προορισμούς διακοπών.
Η Σκόπελος είναι μόλις λίγα μίλια μακριά από τα λιμάνια του Αγίου Κωνσταντίνου, της Κύμης και του Βόλου, προσφέροντας την ευκαιρία για μία χαλαρωτική εβδομάδα διακοπών.

Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες, στο Νησί έτσι ώστε νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο η ένα δίκυκλο η ακόμα με την τακτικότατη αστική συγκοινωνία να απολαμβάνετε κάθε μέρα και άλλη παραλια.
Λίγο ποιο πέρα είναι η καταπληκτική παραλία της Μηλιάς που συνδυάζει δάσος, άμμο και καταγάλανα νερά.

Και αν θέλετε να πορευθείτε στα βήματα του Mamma Mia!,ο Αι Γιάννης και η Καστάνη, όπου γυρίστηκαν πολλές από τις σκηνές της ταινίας, είναι μια άλλη εμπειρία. Διαφορετικά, μια βόλτα γύρω από το νησί σας οδηγεί σε καταπληκτικά αξιοθέατα.

Ρίξτε μια ματιά στο αρχαίο μοναστήρι της Ευαγγελίστριας στην πλαγιά του λόφου, απ΄ όπου μπορείτε να δείτε όλη την πόλη της Σκοπέλου και το λιμάνι.

Βήμα πίσω στο χρόνο είναι ένα ταξίδι στη Γλώσσα. Το χωριό, με τα απότομα, πλακόστρωτα δρομάκια και τα κατάλευκα σπίτια με μπλε παράθυρα και την καταπληκτική θέα αφού οι τουρίστες το ονομάζουν το μπαλκόνι του Αιγαίου.
Φυσικά, η γνωριμία με τις Σποράδες δεν θα είναι πλήρης χωρίς ένα ταξίδι στη θάλασσα. Οργανωμένες εξορμήσεις με καΐκια για μια ολοήμερη εκδρομή, με στάσεις σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες παραλίες, καθώς και το ιερό νησί της Κυρά Παναγιάς, και το Θαλάσσιο πάρκο είναι καθημερινά στη διάθεση σας.
Η περιπέτεια στο Νησί δεν τελειώνει εδώ υπάρχει ένα οδικό δίκτυο που διασχίζει και τα πανέμορφα και καταπράσινα βουνά του και δεν θα σας αφήσει να πλήξετε θα έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε την μαγεία της θέας και την γαλήνη των τοπίων μέσα από τον φωτογραφικό σας φακό ….